top of page

Asset Lifecycle Information Management

1_Meridian_logo_Landscape.png

Stroomlijn het beheer van technische documenten, vereenvoudig compliance, maximaliseer de samenwerking in het hele bedrijf en bereik een echte single source of truth met Meridian's speciaal gebouwde engineering document management systeem (EDMS).

  1. Verhoog de efficiëntie in engineeringprojecten

  2. Centraliseer bedrijf kritische technische informatie

  3. Breek informatiesilo's af

  4. Controle over de naleving van de regelgeving

  5. Alle medewerkers snel de juiste informatie

Afbeelding7.jpg
Key features
Naamloos.png
Eén gecentraliseerde documentopslagplaats

Maak gebruik van een single source of truth voor al uw technische informatie met behulp van een gecentraliseerde kluis en opslagplaats die het volgende kan huisvesten:

Eenvoudig documenten aanmaken, classificeren en beheren

Documenten worden opgeslagen in de oplossing volgens een gestructureerde mappenstructuur en naamgeving.  Wizard pagina's maken classificatie en beheer van metadata op een snelle, intuïtieve en eenvoudige manier mogelijk.

Afbeelding1.png

Projecten en Concurrent Engineering

Meridian ondersteunt projectmatig werken. Concurrent Engineering maakt het eenvoudig om Parallelle wijzigingen in gelijktijdige projecten bij te houden.

Viewer

Het systeem converteert alle documenten naar PDF en bewaart zowel originele als gerenderde bestanden in één record. 

 

Op deze manier is het mogelijk om met behulp van een enkele tool verschillende bestandsindelingen te bekijken, af te drukken en te becommentariëren, zelfs zonder de originele ontwerptool.

 

Het is mogelijk om tekeningen en revisies te vergelijken, waardoor het gemakkelijk is om wijzigingen te vinden die door aannemers of collega's zijn aangebracht.

Afbeelding2.png
Gecontroleerde digitale workflows en audit-trails

Neem de controle over logge assetdocumentatie en change management-projecten door gebruik te maken van:

  • Geautomatiseerde workflows om menselijke fouten te voorkomen en meer controle te krijgen over documentwijzigingen en goedkeuringen

  • Stempels en watermerken  om belangrijke timinginformatie, consistentie van het werk en statusupdates te bieden

  • Elektronische handtekeningen om het beoordelings- en goedkeuringsproces te bevestigen en tegelijkertijd een duidelijk auditspoor te bieden om nalevingsprocessen te vereenvoudigen

Afbeelding4.jpg
MMS integratie

Het is mogelijk om integratie met onderhoudssystemen zoals SAP, Ultimo, Maximo en anderen te configureren, dus wanneer de onderhoudstechnicus zich op een locatie voor apparatuur of functionaliteit bevindt, is het mogelijk om alle gerelateerde documenten met een klik op de knop te vinden.

Afbeelding5.png
Samenwerking met externe gebruikers

De Portal-interface is de oplossing om documenten op een formele manier uit te wisselen met externen, waardoor het overdrachtsproces eenvoudiger en controleerbaar wordt. Aannemers hebben alleen toegang tot documenten die aan hen zijn toegewezen, terwijl ze ook profiteren van de schone en georiënteerde interface. 

Afbeelding6.png
Software-demonstratie

Een uitgebreide Meridian demonstratie is beschikbaar op verzoek. Neem hiervoor contact op met info@eyeonim.nl

bottom of page