top of page

BIM-platform

Een web-based omgeving waarin alle informatie voor gebouwbeheer in één oplossing bij elkaar komt

Het BIM-platform kan een koppeling maken met verschillende softwarepakketten, zodat alle beschikbare informatie van de geselecteerde ruimte bij elkaar komt. Daarnaast kan het platform een overzicht geven waar specifieke ruimtes in het gebouw zitten.

 

Het BIM-platform is ideaal voor het visualiseren van ruimtegegevens op gebouw- of campusniveau. Voor een gedetailleerd overzicht op verdiepingniveau is er een koppeling naar onze Space Management oplossing.

Transitie van 2D naar 3D
De informatie-architectuur verandert

Technologische veranderingen en innovaties kunnen helpen uw business te verbeteren. Op dit moment zijn er steeds meer organisaties met een transitie van 2D naar 3D bezig. Daarbij verandert niet alleen de aard en structuur van de gegevens, maar veranderen ook de processen eromheen.
 
De nieuwste software maakt het mogeljk om ‘visueel’ installatieonderdelen in een gebouw te zoeken en vinden. Ontworpen gebouwen en installaties kunnen met virtual en augmented reality op functioneren worden getest. Het zijn de ontwikkelingen van de komende jaren die snel binnen ieders handbereik komen. Eyeonim heeft de kennis en ervaring om u tijdens de transitie te begeleiden.

BIG Data Management
Zicht op wat we zien maar niet weten
Internet of Things

Een andere innovatie die recent volop in de belangstelling is komen te staan is het Internet of Things. De gesloten regelsystemen zoals die nu zijn toegepast worden steeds ´opener´ en functioneler door er systeem-onafhankelijke sensoren aan toe te voegen.

BIG Data

Middels IoT kan de ‘oude’ assetinformatie worden aangevuld met nieuwe real-time systeeminformatie. Door er ook nog andere beschikbare databases aan te koppelen, kan een BIG database worden gecreëerd. Met behulp hiervan zijn we in staat om voor alle belanghebbenden maximale waarde te genereren.
 
Op basis van alle verzamelde informatie kunnen er analyses worden uitgevoerd die antwoord geven op vragen waarvan we niet wisten dat we ze konden stellen. Dat geeft vaak een heel verrassende nieuwe kijk op de dagelijkse werkelijkheid.

Zo helpt Eyeonim u overzicht, inzicht en controle te krijgen!

bottom of page