top of page

Eyeonim Nieuwsbrief | December 2021


Eyeonim-update

We naderen het einde het 2021, een jaar dat wederom voorbij is gevlogen. Eyeonim bestaat deze maand vijf jaar! In deze tijd hebben we al geweldig veel bereikt. Het begon op 20 december 2016, de datum waarop Eyeonim is opgericht. De visie van ons bedrijf zou ons op de kaart zetten:

  • Innoverende softwareoplossingen maken waar onze klanten écht wat aan hebben.

  • Zorgen voor een plezierige werkomgeving voor onze medewerkers waar zij gemotiveerd en beloond worden en waar men kan groeien!

Als we terugkijken op de afgelopen vijf jaar zijn we erg trots op wat we bereikt hebben. Van drie naar tien medewerkers, vijf volledige softwareoplossingen in de Mosaic-suite en natuurlijk een mooie groep topklanten en partners waar wij iedere dag graag mee samenwerken.

We willen dan ook al onze relaties bedanken voor een geweldige samenwerking de afgelopen vijf jaar. Op naar de tien!


Mosaic-update

Eind november hebben we het Mosaic Document Management Systeem gereleased. Deze lightweight documentbeheeroplossing voor het MKB zorgt er voor dat Mosaic nu een totaaloplossing kan bieden voor het beheren van gebouwen en gebouwgebonden informatie. Een korte video over ons DMS is te vinden op de website: https://www.eyeonim.nl/document-management

Interesse in een uitgebreide demo? Neem vooral contact met ons op!


Klantupdates

Eind 2021 is er veel gebeurd bij onze klanten. Canon Production Printing heeft de upgrade naar Meridian 2021R2, evenals de migratie naar een nieuw datacentrum afgerond.

Daarnaast is Nunhems Netherlands BV (BASF) begin december live gegaan met de Meridian Cloud-omgeving. De eerste datamigratie is inmiddels volop bezig!

We hebben dit jaar ook Meridian bij het Erasmus MC volledig geïmplementeerd.


Ten slotte

We wensen al onze klanten en partners fijne kerstdagen en een gelukkig en gezond 2022!


Commentaires


bottom of page