top of page

Eyeonim Nieuwsbrief | Juni 2022


Eyeonim-update

Op 9 juni heeft Team Luijpers tijdens de Tour du ALS de Mont Ventoux getrotseerd, en met succes! Hoewel de top afgesloten was vanwege de slechte weersomstandigheden, zijn alle teamleden zo ver als kon naar boven gefietst/gelopen. Een emotionele, maar desondanks gezellige week werd zo op de best mogelijke manier afgesloten.

Naast de sportieve prestatie is het natuurlijk fantastisch dat ook het streefbedrag van €37.500 behaald is. Een prachtige bijdrage aan de recordopbrengst van ruim 1,6 miljoen euro die voor Stichting ALS Nederland is opgehaald. Onze dank - en die van Wim in het bijzonder - gaat uit naar iedereen die heeft gedoneerd, met ons is meegegaan, of op welke manier dan ook zijn of haar steentje heeft bijgedragen!


Mosaic-update

Mosaic Asset

In de nieuwste release van het Mosaic DMS is de Asset-module toegevoegd. Dit stelt gebruikers in staat om assets inclusief metadata in het DMS aan te maken en er vervolgens documenten aan te koppelen. Assets kunnen ook automatisch gegenereerd worden door middel van een koppeling met uw maintenancesysteem zoals SAP, Ultimo, Maximo etc.Geïnteresseerd in een demo van de Asset-module? Neem vooral contact op!


Compliancy

Een onderwerp dat steeds belangrijker wordt is compliancy: hoe weet je zeker dat je aan alle richtlijnen voldoet? Tijdens de jaarlijkse hackaton van onze partner Phact zijn we druk bezig geweest met de ontwikkeling van ons compliancy-dashboard. Hiermee kunt u in één oogopslag zien of u uw vereiste documentatie op orde heeft. Hieronder een eerste sneak peek:Tijdens onze klantendag dit jaar zal compliancy centraal staan. Interesse om bij de klantendag aanwezig te zijn? Laat het ons weten!


Klantupdates

Eyeonim is in juni voor Organon begonnen aan de implementatie van een nieuw ALIM-systeem. Organon is een wereldwijd gezondheidsbedrijf met de missie om medicijnen en oplossingen te leveren die impact hebben op een gezonder leven. Het bedrijf later dit jaar live gaan met Meridian Cloud Business. Begin 2023 word er ook een koppeling gemaakt met SAP.

Comments


bottom of page