top of page

Eyeonim Nieuwsbrief | Maart 2022


Eyeonim-update

Nu vrijwel alle coronamaatregelen zijn vervallen, zijn Eyeonim en VectorEyes druk bezig om dit jaar een klantendag te organiseren. Tijdens deze dag willen we onze klanten met elkaar in contact brengen, informatie delen en de nieuwste ontwikkelingen binnen ons vakgebied tonen. Als klant staat u deze dag centraal en daarom zijn wij erg benieuwd naar hoe de perfecte klantendag er voor u uit zou zien. Binnenkort volgt meer informatie.

Zoals veel van onze klantrelaties al weten doet Eyeonim dit jaar mee met Tour du ALS. We hebben al veel geld opgehaald en de teller staat inmiddels op bijna €25.000! Hartelijk dank aan alle donateurs tot dusver! Wilt u Wim en het onderzoek naar ALS ook steunen? Dat kan via de teampagina, of neem contact op via info@eyeonim.nl.

Eyeonim zal dit jaar ook weer deelnemen aan de Phackaton: een hackathon georganiseerd door onze partner Phact. Tijdens dit tweedaagse evenement gaan verschillende teams aan de slag met een innovatief project. Benieuwd wat wij gaan doen? Houd onze LinkedIn-pagina in de gaten voor updates!


Mosaic-update

In 2022 ligt onze focus met name op het uitbreiden van onze 3D viewer van het BIM-platform en het ontwikkelen van compliancy tools voor documentbeheerders. Daarnaast hebben we met de introductie van het Mosaic DMS een nieuwe 'look and feel' neergezet. Deze zal in de loop der tijd op de volledige Mosaic suite toegepast gaan worden. Ten slotte is Eyeonim bezig met de ontwikkeling van een e-mailmodule zodat de Mosaic-suite uw gebruikers nog beter op de hoogte kan houden.


Klantupdates

  • Begonnen met de Meridian Cloud-implementatie voor MSD Upper Hutt

  • Bezig met een pilot van het BIM-platform voor Canon

  • Bij een van onze klanten gestart met de implementatie van een 2D-terreinweergave met meerdere gebouwen

Kommentare


bottom of page