top of page

Eyeonim Nieuwsbrief | Oktober 2022


Eyeonim-update

Vorige week heeft Eyeonim in samenwerking met Vector Eyes een gezamenlijke klantenmiddag gehost. Samen met onze aanwezige klanten zijn we op een prachtige locatie, het voormalig hoofdkwartier van Douwe Egberts, dieper in het thema compliancy gedoken. Daarnaast hebben we ook de nieuwste updates van Mosaic, Apollo en Meridian kunnen tonen. We zijn erg blij met de overweldigend positieve feedback van iedereen. We hopen u volgend jaar (weer) te zien!

Nieuwe teamleden

We zijn blij een nieuwe werknemer te mogen verwelkomen. Peter van de Ligt is begin oktober aan de slag gegaan als Software Consultant. Ook Ryan Evertz voegt zich bij het team als stagiair tijdens zijn opleiding tot Software Developer.


Peter: "Ik ben nu ruim twee weken in dienst en voel me hier al helemaal thuis! Ik kijk er tevens erg naar uit om (nieuwe) klanten te leren kennen en hen te ondersteunen bij het implementeren en gebruiken van de prachtige software die Eyeonim te bieden heeft".


DCOM Hardening

Op 14 maart 2023 brengt Microsoft een update uit die impact heeft op de manier waarop Meridian communiceert binnen uw organisatie. Indien u gebruik maakt van Meridian 2019 R2, 2020, 2021, dient u een patch te installeren. Indien u gebruikt maakt van versies ouder dan 2019 R2 dient u vóór genoemde datum te upgraden naar een nieuwere versie van Meridian.

Indien u vragen heeft over de impact op uw business, neem dan contact op!


Mosaic-update

In de nieuwste update van het Mosaic BIM-platform hebben we een aantal nieuwe features gereleased. Naast de ruimtes kunnen we nu ook specifieke assets exporteren en zichtbaar maken binnen het model. Deze assets kunnen geselecteerd worden en hierbij kan vervolgens op assetniveau informatie, documentatie en IoT-data worden weergegeven.

Ons nieuwe compliancy-dashboard controleert vervolgens aan de hand van een compliancy-database of u alle benodigde documenten heeft om compliant te zijn met de wet- en regelgeving.Comments


bottom of page