top of page

Organisatorische wijzigingen Eyeonim

Zoals u misschien weet heeft Wim Luijpers, een van de oprichters van Eyeonim, vorig jaar de

diagnose van de ongeneselijke ziekte ALS gekregen. Door deze verschrikkelijke ziekte is het voor Wim nu niet meer mogelijk om werkzaamheden voor Eyeonim te verrichten. In goed onderling overleg is hij teruggetreden als algemeen directeur en bestuurder van Eyeonim.


Vanaf de start op 20 december 2016 heeft Wim altijd een grote stempel gedrukt op het bedrijf met zijn visie, goede ideeën en positieve instelling. Wij (Eyeonim) willen Wim heel erg bedanken voor zijn bijdrage en passie in ons bedrijf. We zullen hem als persoon en zijn bijdrage zeker gaan missen. In de visie van Eyeonim behouden we daarom onderstaande quote van Wim:

“Doe wat je leuk vindt en waar je goed in bent. In de praktijk heeft het één vaak met het ander te maken."

Het aandeel van Wim is verdeeld binnen het bestaande management en de taken van Wim zijn intern binnen Eyeonim overgedragen. Robin Clabbers zal de rol van algemeen directeur op zich nemen, Ronald Wetzels zal als technisch directeur de business development-taken van onze Mosaic-producten verder invullen en Olaf Nilssen zal de salesactiviteiten overnemen.


Met het huidige team van Eyeonim gaan we verder met de complete dienstverlening op het gebied van informatiemanagement voor gebouwen en gebouwgebonden installaties. We blijven dit voor u doen op eigen kracht en met behulp van onze partners in Nederland en Duitsland.


De aangeboden dienstverlening ondersteunen we door middel van onze zelf ontwikkelde Mosaic

software suite. Eyeonim vindt het belangrijk om hierin te blijven investeren en innoveren.


Voor u als klant zal er niets veranderen. Wij blijven ons met passie voor u inzetten en u, met passende oplossingen en advies, ondersteunen bij uw vraagstukken.

 

Wim en zijn familie willen graag in 2023 voor de 2e keer naar de top van de Mont-Ventoux.

Wij als team Eyeonim gaan samen met hen, naar de top. Wilt u ze steunen?

Een bijdrage voor het onderzoek naar de vreselijke ziekte ALS, is van harte welkom.


Doneren kan op:


Bedankt voor uw bijdrage!


Comments


bottom of page