top of page
Rode hoogbouw Rotterdam
Logo_text_eyeonim_white.png

Al uw gebouw- en assetinformatie op één plaats

Mosaic is een software-oplossing die bedrijven inzicht en controle geeft over hun gebouw- en assetinformatie. 

 

Met veel data die waardevolle informatie bevat, wordt helaas niets gedaan. Om deze reden is Mosaic in het leven geroepen. De diverse Mosaic-softwaremodules koppelen databronnen aan elkaar en maken analyses waarop er gericht iets kan worden gedaan.

Mosaic integreert met bestaande document-, asset- en gebouwbeheersystemen en zorgt ervoor dat de grens tussen deze systemen verdwijnt. De software is, zoals de naam al zegt, modulair opgebouwd en bevat verschillende tegeltjes (modules) die ieder hun eigen functionaliteit hebben. 

Introductie

Hoe Mosaic uw bedrijf helpt

vinkje.png
kwaliteit.png
system.png
knowledge.png
Kwaliteitscontrole
 
Compliancy
Eén systeem voor asset management
Geen specifieke kennis nodig
  • Mosaic verkort de benodigde tijd voor het opzoeken van informatie

  • Verminderd de tijd gestopt in het leren/trainen van/door nieuwe of onervaren gebruikers

  • Zorgt ervoor dat alle informatie accuraat is

  • Geeft bedrijven inzicht door het combineren van databronnen

  • Zorgt ervoor dat het bedrijf compliant is

De onderdelen van Mosaic

Document Management System

Beheer al uw gebouwgebonden documentatie in een web-based omgeving.  Creëer inzicht binnen uw organisatie en werk makkelijk samen met derden. Meer info

Revit Space Management

Een volledige oplossing voor ruimtebeheer aan de hand van Revit-modellen. Beheer uw ruimtegegevens in Revit vanuit een web-based omgeving. Meer informatie

Quality Management

Ondersteunt het borgen van continue kwaliteitsverbetering binnen uw organisatie door tekeningen onder meer aan de hand van de tekenafspraken in uw CAD-handboek te valideren.

BIM-Platform

Een web-based omgeving waarin alle informatie voor gebouwbeheer in één oplossing bij elkaar komt Het BIM-platform kan een koppeling maken met verschillende softwarepakketten, zodat alle beschikbare informatie van de geselecteerde ruimte bij elkaar komt. Meer info

Smart Drawing Interface

De Mosaic Smart Drawing interface is de slimme tool die
2D tekeningen omzet naar een web-based viewer.

API-strategie

Mosaic stelt u in staat om verschillende databronnen binnen uw organisatie aan elkaar te koppelen en zo een single point of truth te maken. Mosaic ondersteunt standaard de volgende systemen en is d.m.v. onze flexibele servicehub ook te koppelen aan andere systemen die uw bedrijf gebruikt.

api.png

Pakketten

Mosaic levels.png

Hosting

Mosaic kan binnen uw organisatie op uw eigen systemen draaien of we kunnen een totaaloplossing aanbieden die op de servers van Eyeonim gehost wordt. Wij zorgen dan voor de updates, schijfruimte, backup en het algemene onderhoud.

Roadmap

Wij zijn continue bezig met de verdere ontwikkeling van Mosaic. Hieronder vind u de huidige roadmap.  De roadmap is bedoeld om de algemene richting van ons product te schetsen, dient uitsluitend gebruikt te worden voor informatieve doeleinden en is geen verplichting om materiaal, code of functionaliteit op te leveren.

Roadmap Website.png
bottom of page