Logo_text_eyeonim_white.png

Making data work for you

Met veel data die waardevolle informatie bevat, wordt helaas niets gedaan. Om deze reden is Mosaic in het leven geroepen. De diverse Mosaic-softwaremodules koppelen databronnen aan elkaar en maken analyses waarop er gericht iets kan worden gedaan.

 

Mosaic integreert met Meridian en FMIS-systemen en zorgt ervoor dat de grens tussen deze beide systemen verdwijnt. De software is, zoals de naam al zegt, modulair opgebouwd en bevat verschillende tegeltjes (modules) die ieder hun eigen functionaliteit hebben. Op het moment bestaat Mosaic uit zes modules. Het platform ondersteunt tevens de ontwikkeling van nieuwe modules met nieuwe functionaliteit.

Afbeelding1.png
 

Voordelen

  • Kwaliteitsborging (verminderen toekomstige kosten door falen)

  • Compliancy

  • Verhogen van veiligheid key processen

  • Eenvoudig data ophalen en analyseren

  • Voorspellend onderhoud op basis van analyses

  • Diverse mogelijkheden om gegevens te distribueren

 

Wees compliant, waarborg de veiligheid binnen processen en bespaar tijd en kosten

Overzicht oplossingen

Logo_data analysis and visualization.png

Een volledige web-based omgeving waarmee we documentarchieven inzichtelijk kunnen worden gemaakt voor beheerders en gebruikers.

DAV.png

Ondersteunt het borgen van continue kwaliteitsverbetering binnen uw organisatie door tekeningen onder meer aan de hand van de tekenafspraken in uw CAD-handboek te valideren.

DV.png
Logo_quick data scan.png

Een complementaire oplossing en waarmee heel snel en eenvoudig een inventarisatie van de kwaliteit van een tekeningenpakket kan worden gemaakt.

Overzicht modules

Vormt de ruggengraat van alle Mosaic-modules.

sh_test.png
test_zoom.png
Logo_autocad reference manager.png

Wordt toegepast bij de initiële import van documenten, het uitgiftebeheer en archiveren van een tekening. Referenties in tekeningen worden automatisch gecontroleerd en (indien mogelijk) zelfs gerepareerd.

Infographic_bewerkt.png
Logo_best documented asset.png

Maakt inzichtelijk welke documenten er in uw verschillende technische dossiers nog ontbreken, zodat u in staat bent te voldoen aan alle vragen voor informatie betreffende het gebruik, beheer en onderhoud van de gebouwen, installaties of productie-equipment.