top of page

Eyeonim Nieuwsbrief | December 2022


Eyeonim-update

Nog een aantal dagen en dan zit 2022 erop. Het bleek wederom een bijzonder jaar voor Eyeonim, met veel hoogte-, maar ook enkele dieptepunten. Zo hebben we Peter en stagiair Ryan onlangs bij het team mogen voegen, hebben we weer een aantal nieuwe klanten kunnen verwelkomen en zijn een aantal grote projecten uitgevoerd.

Helaas zagen we ook dat Wim, medeoprichter van Eyeonim, vanwege zijn ziekte een stap terug moest doen. In juni hebben we daarom tijdens de Tour du ALS de Mont Ventoux beklommen en met Team Luijpers een prachtig bedrag van ruim €37.500 euro opgehaald voor onderzoek naar ALS.

Daarnaast was het dinsdag 20 december alweer zes jaar geleden dat Eyeonim is opgericht. Het is fantastisch om te zien hoe we in zes jaar zijn gegroeid, en dat nog steeds blijven doen!


Missie en visie

Eyeonim heeft onlangs, naast de organisatorische wijzigingen omtrent de situatie van Wim, ook haar missie en visie geüpdatet.

Onze missie is om onze klanten te ontzorgen, zodat deze nu én in de toekomst 'in control' zijn. Dit doen we door middel van kennis en ervaring in een gebruiksvriendelijk, visueel en innovatief product: Mosaic-software. Wij dagen onze medewerkers uit om zich professioneel en persoonlijk te ontwikkelen, in een veilige omgeving met een no-blame cultuur, waarin we samen groeien door het beste in elkaar naar boven te brengen.

Wat betreft onze visie: Eyeonim is de expert in het verbinden, toegankelijk en inzichtelijk maken van informatiestromen binnen facilitaire bedrijfsprocessen. Dat doen we door het toepassen van onze kennis, ervaring en eigen, unieke Mosaic-software.


Mosaic-update

Het Mosaic-product blijft groeien met nieuwe features en modules. In 2023 gaan we van één product owner voor heel Mosaic naar een aparte product owner voor iedere module. Hierdoor kunnen we verzekeren dat alle aspecten van de Mosaic-software de juiste aandacht en focus krijgen.

Begin 2023 zal tevens de nieuwe roadmap van Mosaic gereleased worden. Eén van de nieuwe modules die we in 2023 willen releasen is de Mosaic Portal, waarbij u via een landing page informatie kunt opvragen vanuit vrijwel alle modules van Mosaic. Meer informatie hierover volgt volgend jaar!

Klantupdates

Begin 2022 is de Boxmeer-site van MSD gemigreerd naar Meridian Cloud. De locaties Oss en Haarlem zijn dit kwartaal ook begonnen aan de transitie naar Cloud.


Prettige feestdagen!

We willen al onze relaties bedanken voor de fijne samenwerking dit jaar en wensen iedereen fijne kerstdagen en een fantastisch 2023 toe!Comments


bottom of page