top of page

Eyeonim Nieuwsbrief | December 2023 

 Geachte relatie,

 

2023 is alweer voorbij en middels deze nieuwsbrief willen we enkele ontwikkelingen binnen ons bedrijf delen die het afgelopen jaar hebben plaatsgevonden.

 

Groei en versterking:

Dit jaar mochten we drie getalenteerde professionals (Jorg, Bram en Tom) verwelkomen die ons team versterken en onze capaciteit vergroten. Hun toewijding en expertise zullen ongetwijfeld bijdragen aan het verder versterken van onze positie als toonaangevend softwarebedrijf.

 

Mosaic software, Meer kracht dan ooit:

Ons vlaggenschipproduct, Mosaic, heeft aanzienlijke upgrades ondergaan. We hebben nieuwe functies toegevoegd die de mogelijkheden uitbreiden, gebruikerservaring verbeteren en de workflow optimaliseren. We kijken er naar uit om begin 2024 onze nieuwe roadmap te presenteren, dus houd onze socials, website en nieuwsbrief in de gaten!

 

Indrukwekkende projecten voor diverse klanten:

Dit jaar hebben we het voorrecht gehad om aan diverse en uitdagende projecten te werken voor een breed scala aan klanten. Onze toewijding aan excellentie en klanttevredenheid blijft onze drijfveer, en we zijn dankbaar voor de mogelijkheid om waarde toe te voegen aan uw bedrijfsprocessen.

 

Nieuw hoofdkantoor:

Als onderdeel van onze groei en toewijding aan vooruitgang, zijn we verhuisd naar een nieuw, modern kantoor. Deze nieuwe ruimte weerspiegelt niet alleen onze toewijding aan innovatie, maar biedt ook een inspirerende omgeving voor ons team om te gedijen en samen te werken aan spannende nieuwe projecten.

 

Afsluiting:

Namens het gehele Eyeonim-team willen we u bedanken voor uw voortdurende steun en samenwerking gedurende het afgelopen jaar. We waarderen het vertrouwen dat u in ons hebt gesteld en kijken ernaar uit om onze samenwerking in het komende jaar verder te versterken.

 

Namens Eyeonim wensen we u en uw collega's een vrolijk kerstfeest en een voorspoedig nieuwjaar. Mogen 2024 gevuld zijn met warmte, vreugde en succes!

 


 

Comments


bottom of page